HomeReviews

Reviews

"We hadden meteen een klik met Jacqueline, het voelde goed. Er heerst een huiselijke en warme sfeer in de praktijk. Elke keer na een sessie gaan we met een goed gevoel weg. De sessies in combinatie met de huiswerkoefeningen hebben hun vruchten afgeworpen, onze relatie is echt verbeterd".

Axanthe en Sefanja, oktober 2020


"Super fijn dat we hier terecht zijn gekomen, deze praktijk biedt een veilige omgeving waar we in alle openheid dingen konden bespreken en waar we ons gesteund, begrepen en gehoord voelden.

Deze therapie heeft voor een zeer positief keerpunt in onze relatie gezorgd. Er zijn veel grotere sprongen voorwaarts gemaakt dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden !

Sem en Barbara, oktober 2020


"Na een goed intakegesprek hebben we inmiddels meerdere sessies gehad hier. Deze sessies 'snijden hout'; het helpt ons, het is zeer motiverend en helend. We hebben er veel baat bij en kunnen het iedereen aanbevelen.
De coronamaatregelen worden goed nageleefd in de praktijk, dat geeft ons een veilig gevoel!"

Karin en Christiaan, oktober 2020


"Wij zagen relatietherapie als laatste redmiddel voor onze relatie. Gelukkig hebben wij na een aantal aangename sessies  in deze praktijk elkaar weer helemaal gevonden ! Er heerst een fijne en gemoedelijke sfeer hier en je voelt je erg begrepen."

Justin en Anita, september 2020


"We hebben veel resultaat geboekt dankzij de sessies en de huiswerkopdrachten. We waarderen elkaar weer, hebben meer begrip over en weer en voelen ons weer verbonden met elkaar !  De praktijk is laagdrempelig en goed te bereiken: Jacqueline belt altijd snel terug als we haar nodig hebben en zelfs een keer in het weekend stond ze in een crisissituatie klaar voor ons. 

Wij zijn een samengesteld gezin en de combinatie die deze praktijk biedt (EFT en Stiefplan) gaf ons de doorslag om voor deze praktijk te kiezen. Dat was dus een uitstekende keuze !"

Christel en Marit, september 2020


"We vinden deze praktijk heel rustgevend en het voelde meteen prettig en vertrouwd. We zijn erg blij dat we deze stap hebben gezet. Het heeft ons echt geholpen en ons weer dichter bij elkaar gebracht"

Cindy en René, augustus 2020


"De hulp die wij hier krijgen heeft er voor gezorgd dat wij beiden weer hoop hebben gelukkig te worden in ons huwelijk. Therapie kun je overal krijgen, maar een therapeut vinden zoals Jacqueline, die echt aanvoelt waar de pijnpunten zitten, die zo betrokken en positief is, dat geeft ons de kracht om dit door te zetten. Het persoonlijke contact tijdens de sessies vinden we erg fijn. Ook fijn om te zien hoe secuur ze te werk gaat wat betreft de maatregelen in de praktijk tegen corona. Een veilig gevoel !"

Richard en Melisa, augustus 2020


We zijn zeer tevreden met het resultaat !!! Kort gezegd zijn we naarmate de sessies vorderden veranderd van "misschien uit elkaar" naar "samen worden we oud". We kunnen iedereen die hulp zoekt voor de relatie de praktijk SAMEN VERDER van harte aanbevelen !

Monica en Vincent, juli 2020


"Toen we deze praktijk voor de eerste keer bezochten bevond onze relatie zich op een dieptepunt maar met hulp van Jacqueline zijn we er na een aantal sessies gelukkig heel positief uitgekomen en zien we het goede weer in elkaar"

Femke en Stinus, juni 2020


"We maken mooie vorderingen in de therapiesessies hier, erg fijn !"

Ria en Harm, februari 2020


"Veilig en warm gevoel bij Jacqueline. Duidelijke opdrachten waardoor we weer naar elkaar toe groeien. Deze praktijk is zeker een aanrader !!"

Cheryl en Jisca, januari 2020


"We zitten middenin onze sessies en we zijn nu al enorm vooruitgegaan in onze relatie. Jacqueline is een aanrader !"

Nancy en Raymond, december 2019


"Erg fijne ervaring met de EFT therapie bij Jacqueline. Zij is erg geduldig, begripvol & onpartijdig. Ze rondt iedere sessie positief af en zorgt voor  de juiste balans" 

Kim en Dennis, november 2019


"Het voelt veilig en vertrouwd. Jacqueline heeft veel mensenkennis en heeft aan een paar woorden genoeg. We gaan er met plezier en rust naar toe. Onze relatie is erg verbeterd"

Joke en Daniël, december 2019

EFT - Relatietherapie (Emotionally Focused Therapy) biedt uitkomst
Neem direct contact op
© 2020 Praktijk voor relatietherapie SAMEN VERDER