HomeReviews

Reviews

"We vinden deze praktijk heel rustgevend en het voelde meteen prettig en vertrouwd. We zijn erg blij dat we deze stap hebben gezet. Het heeft ons echt geholpen en ons weer dichter bij elkaar gebracht"

Cindy en René, augustus 2020


"De hulp die wij hier krijgen heeft er voor gezorgd dat wij beiden weer hoop hebben gelukkig te worden in ons huwelijk. Therapie kun je overal krijgen, maar een therapeut vinden zoals Jacqueline, die echt aanvoelt waar de pijnpunten zitten, die zo betrokken en positief is, dat geeft ons de kracht om dit door te zetten. Het persoonlijke contact tijdens de sessies vinden we erg fijn. Ook fijn om te zien hoe secuur ze te werk gaat wat betreft de maatregelen in de praktijk tegen corona. Een veilig gevoel !"

Richard en Melisa, augustus 2020


We zijn zeer tevreden met het resultaat !!! Kort gezegd zijn we naarmate de sessies vorderden veranderd van "misschien uit elkaar" naar "samen worden we oud". We kunnen iedereen die hulp zoekt voor de relatie de praktijk SAMEN VERDER van harte aanbevelen !

Monica en Vincent, juli 2020


"Toen we deze praktijk voor de eerste keer bezochten bevond onze relatie zich op een dieptepunt maar met hulp van Jacqueline zijn we er na een aantal sessies gelukkig heel positief uitgekomen en zien we het goede weer in elkaar"

Femke en Stinus, juni 2020


"We maken mooie vorderingen in de therapiesessies hier, erg fijn !"

Ria en Harm, februari 2020


"Veilig en warm gevoel bij Jacqueline. Duidelijke opdrachten waardoor we weer naar elkaar toe groeien. Deze praktijk is zeker een aanrader !!"

Cheryl en Jisca, januari 2020


"We zitten middenin onze sessies en we zijn nu al enorm vooruitgegaan in onze relatie. Jacqueline is een aanrader !"

Nancy en Raymond, december 2019


"Erg fijne ervaring met de EFT therapie bij Jacqueline. Zij is erg geduldig, begripvol & onpartijdig. Ze rondt iedere sessie positief af en zorgt voor  de juiste balans" 

Kim en Dennis, november 2019


"Het voelt veilig en vertrouwd. Jacqueline heeft veel mensenkennis en heeft aan een paar woorden genoeg. We gaan er met plezier en rust naar toe. Onze relatie is erg verbeterd"

Joke en Daniël, december 2019

EFT - Relatietherapie (Emotionally Focused Therapy) biedt uitkomst
Neem direct contact op
© 2020 Praktijk voor relatietherapie SAMEN VERDER