HomeReviews

Reviews

Jacqueline heeft ons hartelijk ontvangen in haar praktijk. We voelen ons op ons gemak bij haar en de gesprekken gaan heel makkelijk. Tijdens deze gesprekken bleek bij ons al snel wat er moet veranderen in onze relatie. Hierdoor begrijpen wij elkaar beter en dat heeft een positieve weerslag op de sfeer thuis. Toen we begonnen met de therapie zagen we het somber in. Na een paar sessies hebben we er weer vertrouwen in en is de sfeer veel beter! Wij zijn blij dat we deze stap hebben gezet.

Steven en Linda, november 2021


“Onze relatie liep al een tijd niet zo lekker. Mijn vrouw en ik hadden het al een aantal keren gehad over relatietherapie, maar met het beeld wat we daarvan hadden zagen we dat (nog) niet als de juiste weg voor ons. Toen we uiteindelijk toch naar hulp op zoek gingen en bij Jacqueline van “Samen-verder” uitkwamen was ik op zijn zachtst gezegd dan ook behoorlijk sceptisch.  Hoe anders denk ik daar nu over!

Door de dingen die Jacqueline tegen ons zei, de gesprekken die we samen voerden en de oefeningen die ze ons liet uitvoeren, merkten we al snel een verandering! Daar waar we voorheen steeds verder van elkaar verwijderd raakten, ontstond toenadering en hernieuwde interesse in elkaar.

We hebben nu een aantal sessies gehad en profiteren dagelijks van de tips, adviezen en oefeningen die we hebben gekregen. We zijn er nog niet, maar hebben beiden het gevoel dat we van Jacqueline voldoende handvatten hebben gekregen om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.“

Geert en Jeanette, oktober 2021


"Een ernstige relatiecrisis in ons 30 jarige huwelijk bracht ons bij Jacqueline. Ondanks het enorme verdriet en de boosheid wilden we niet zo maar het bijltje er bij neer gooien. Wij konden gelukkig al binnen een paar dagen bij Jacqueline terecht voor een crisisconsult wat de ergste druk van de ketel haalde.
Jacqueline staat open voor het verhaal van beiden, luistert, stuurt aan, vat het gezegde samen en zorgt er zo voor dat we ons altijd gehoord en veilig voelden. Daarna lag de kern van de therapie op het luisteren naar en communiceren met elkaar als partners. Met behulp van vragen en opdrachten hebben we opnieuw geleerd het contact met elkaar te verdiepen door behoeftes aan te geven, naar elkaar te luisteren en weer open te staan voor de ander. Er zijn heel wat tranen gevloeid maar deze therapie heeft ons weer samengebracht en als stel sterker gemaakt dan ooit".
 

Erwin en Esther, september 2021


"Fijn om bij iemand te komen met kennis van zaken die ons een spiegel voorhoudt en dingen die bij ons spelen durft te benoemen. In de praktijk heerst een rustgevende, huiselijke sfeer en we hebben een fijne klik met Jacqueline. Al na de tweede/derde sessie hier is onze relatie zienderogen verbeterd, we hebben al mooie stappen in de goede richting gezet waar we super blij mee zijn."

Valerie en Endy, augustus 2021


"Na eerst overwogen te hebben om te gaan scheiden uiteindelijk toch maar besloten om in relatietherapie te gaan. Dat was gelukkig een hele goede stap, we zijn van een 3 naar een ruime voldoende gegaan. We hebben nu weer plezier samen en het voelt weer goed om bij elkaar te zijn. We praten nu ook weer echt met elkaar.
Het is heel fijn om bij een derde persoon, een "vreemde" die onpartijdig is, je hart te kunnen luchten.
De oefeningen hier hebben gezorgd voor een betere communicatie tussen ons en hebben ons nader tot elkaar gebracht.

Sandra & Joost, juli 2021


"We hebben zoveel gehad aan de gesprekken met Jacqueline, je voelt je direct op je gemak in de praktijk. De opdrachten zijn ook geweldig, zo ga je er bij 1 terug naar hoe je relatie begon dus de vlinders in je buik komen dan ook terug"

Hanan & Salah, juni 2021


"Wanneer wij onze obstakels neerleggen, gaat Jacqueline er met zoveel begrip en respect mee om. Je voelt je gezien, gehoord. Het is een vertrouwelijke en fijne sfeer om in te praten."

Kimberly en Tim, mei 2021


"Heel fijn hoe je ons helpt op een rustige en begrijpelijke manier. Je neemt echt de tijd om beide kanten van het verhaal te horen. We waarderen je neutraliteit. We maken een hele snelle mooie groei door in onze relatie dankzij jou. We voelen ons weer vrolijk en zoeken weer toenadering tot elkaar. Blij dat we hier terecht zijn gekomen."

Sander en Jade, april 2021


"Bedankt voor je inzet en support! We gaan weer samen aan onze toekomst werken."

Zuléma en Albert, april 2021


"Toen we hier voor de eerste keer binnenstapten stond onze zussenrelatie zwaar onder druk, er was veel vijandigheid en onbegrip tussen ons.
We hebben hier geleerd om weer meer begrip voor elkaar te krijgen, maar het allerbelangrijkste effect van de therapie is dat we nu weer plezier hebben met elkaar en we er weer zin in hebben om zussen te zijn. Bedankt voor alles, je hebt ons echt enorm geholpen!"

Marjolein en Marlies, april 2021


"Wij zijn zeer tevreden want deze therapie heeft ons erg goed geholpen in relatief korte tijd. We hebben vooral veel gehad om in te zien dat we beiden hetzelfde willen in onze relatie maar dat we een andere manier hadden om dat te bereiken. We hebben nu veel meer begrip voor elkaar waarom we reageerden zoals we deden. We willen je hartelijk danken voor de uren samen die ons geholpen hebben alles in een ander perspectief te zien  zodat we ons negatieve patroon waar we in zaten konden doorbreken. Het gaat gelukkig weer goed met ons, we hopen je dan ook in de toekomst niet meer nodig te hebben. Nogmaals dank!"

Hennie en John, maart 2021


"Al direct kregen wij handvatten aangereikt van Jacqueline waar we wat mee konden. Dankzij de sessies en de huiswerkoefeningen is het vertrouwen tussen ons gegroeid, voelen we ons weer meer verbonden met elkaar en, heel belangrijk, is onze humor samen weer terug! De huiselijke sfeer in de praktijk vinden we erg fijn, daardoor is het makkelijker om open en veilig te praten. Toen we de therapie startten hier gaven we onze relatie een dikke onvoldoende, maar nu zitten we op een mooie voldoende. Dat voelt zo anders, zo veel rustiger en fijner, een wereld van verschil! We zijn heel erg blij dat we dit traject zijn ingegaan, we zien de toekomst samen weer zonnig tegemoet!"

Melissa en Marc, maart 2021


"Na de therapie hier staat onze relatie gelukkig weer als een huis ! We geven onze relatie nu een ruime 8 en geloven er weer in. Toen we hier voor de eerste keer kwamen verkeerde onze relatie in zwaar weer, het was niet 5 voor 12, maar zelfs 1 voor 12. Zonder hulp waren we anders misschien verzopen. De stap die we gezet hebben om in therapie te gaan heeft voor ons heel goed uitgepakt"

Martin & Marlies, februari 2021


"Wij kwamen hier terecht in een fijne, nette praktijk met een warme uitstraling, Jacqueline luisterde goed naar ons, gaf ons hele goede tips en huiswerkopdrachten waar we blijvend iets mee kunnen. Zodoende is onze relatie verbeterd en nu hebben we geen therapie meer nodig. We zijn haar dankbaar".

Hennie en Gerard, februari 2021


"Na een paar sessies al kleine stapjes in de juiste richting gemaakt, de communicatie tussen ons is aanzienlijk verbeterd, we hebben vertrouwen gekregen en we zijn hoopvol voor de toekomst"

Romy & Frederik, januari 2021


"Wij hebben veel baat bij de sessies. Jacqueline laat je op een nuchtere wijze naar je eigen gecreëerde situatie kijken. Met concrete handvatten helpt ze je om er beter mee om te gaan . Daardoor is onze relatie verbeterd"

Annemarie & Jacco, december 2020


"We zijn al een aantal keer voor EFT therapie bij Jacqueline geweest. De reden hiervoor is dat wij na 35 jaar huwelijk en 4 kinderen opvoeden elkaar kwijt waren geraakt. We voelden ons niet meer veilig bij elkaar en meningsverschillen mondden uit in ruzies of zwijgen die voor ons beiden heel heftig waren en soms dagen konden duren. We wilden er wel uitkomen maar we wisten beiden niet hoe. Tot onze (schoon)zus ons tipte over EFT therapie, zij en haar man volgden die therapie en waren er erg positief over. Toevalligerwijs lazen we in de plaatselijke krant een advertentie van Jacqueline die EFT therapie gaf, en ook nog in onze woonplaats. We meldden ons meteen aan. Zij heeft ons beiden ons verhaal laten vertellen. Er werd echt naar ons geluisterd. De keren daarna kregen we werkopdrachten. Die bespreekt ze van te voren duidelijk en uitgebreid zodat je goed weet wat de bedoeling is. De eerste keer dat we bij haar waren gaven we ons huwelijk als cijfer een 2, inmiddels zitten we na een aantal sessies op het cijfer 6. We kijken er naar uit om in de vervolgsessies dit cijfer verder te verbeteren. Door deze therapie komt de verbinding met elkaar weer langzaam terug.
 

P.S. Jacqueline is een prettig persoon. Ze luistert goed, geeft tips, vraagt door en heeft veel kennis. We gaan er met plezier naar toe."

Freek en Annemarie, december 2020


"De therapiesessies hier leveren verhelderende gesprekken op en geven ons inzichten die onze relatie zeer zeker ten goede komen."

Ingrid en Richard, november 2020


"Dank voor je hulp Jacqueline, het heeft ons echt op wat kritieke momenten gegeven wat we nodig hadden om door te kunnen gaan met onze relatie."

Harry en Annemieke, november 2020


"We hadden meteen een klik met Jacqueline, het voelde goed. Er heerst een huiselijke en warme sfeer in de praktijk. Elke keer na een sessie gaan we met een goed gevoel weg. De sessies in combinatie met de huiswerkoefeningen hebben hun vruchten afgeworpen, onze relatie is echt verbeterd."

Axanthe en Sefanja, oktober 2020


"Super fijn dat we hier terecht zijn gekomen, deze praktijk biedt een veilige omgeving waar we in alle openheid dingen konden bespreken en waar we ons gesteund, begrepen en gehoord voelden.

Deze therapie heeft voor een zeer positief keerpunt in onze relatie gezorgd. Er zijn veel grotere sprongen voorwaarts gemaakt dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden!"

Sem en Barbara, oktober 2020


"Na een goed intakegesprek hebben we inmiddels meerdere sessies gehad hier. Deze sessies 'snijden hout'; het helpt ons, het is zeer motiverend en helend. We hebben er veel baat bij en kunnen het iedereen aanbevelen.
De coronamaatregelen worden goed nageleefd in de praktijk, dat geeft ons een veilig gevoel!"

Karin en Christiaan, oktober 2020


"Wij zagen relatietherapie als laatste redmiddel voor onze relatie. Gelukkig hebben wij na een aantal aangename sessies  in deze praktijk elkaar weer helemaal gevonden ! Er heerst een fijne en gemoedelijke sfeer hier en je voelt je erg begrepen."

Justin en Anita, september 2020


"We hebben veel resultaat geboekt dankzij de sessies en de huiswerkopdrachten. We waarderen elkaar weer, hebben meer begrip over en weer en voelen ons weer verbonden met elkaar !  De praktijk is laagdrempelig en goed te bereiken: Jacqueline belt altijd snel terug als we haar nodig hebben en zelfs een keer in het weekend stond ze in een crisissituatie klaar voor ons. 

Wij zijn een samengesteld gezin en de combinatie die deze praktijk biedt (EFT en Stiefplan) gaf ons de doorslag om voor deze praktijk te kiezen. Dat was dus een uitstekende keuze !"

Christel en Marit, september 2020


"We vinden deze praktijk heel rustgevend en het voelde meteen prettig en vertrouwd. We zijn erg blij dat we deze stap hebben gezet. Het heeft ons echt geholpen en ons weer dichter bij elkaar gebracht"

Cindy en René, augustus 2020


"De hulp die wij hier krijgen heeft er voor gezorgd dat wij beiden weer hoop hebben gelukkig te worden in ons huwelijk. Therapie kun je overal krijgen, maar een therapeut vinden zoals Jacqueline, die echt aanvoelt waar de pijnpunten zitten, die zo betrokken en positief is, dat geeft ons de kracht om dit door te zetten. Het persoonlijke contact tijdens de sessies vinden we erg fijn. Ook fijn om te zien hoe secuur ze te werk gaat wat betreft de maatregelen in de praktijk tegen corona. Een veilig gevoel !"

Richard en Melisa, augustus 2020


We zijn zeer tevreden met het resultaat !!! Kort gezegd zijn we naarmate de sessies vorderden veranderd van "misschien uit elkaar" naar "samen worden we oud". We kunnen iedereen die hulp zoekt voor de relatie de praktijk SAMEN VERDER van harte aanbevelen !

Monica en Vincent, juli 2020


"Toen we deze praktijk voor de eerste keer bezochten bevond onze relatie zich op een dieptepunt maar met hulp van Jacqueline zijn we er na een aantal sessies gelukkig heel positief uitgekomen en zien we het goede weer in elkaar"

Femke en Stinus, juni 2020


"We maken mooie vorderingen in de therapiesessies hier, erg fijn !"

Ria en Harm, februari 2020


"Veilig en warm gevoel bij Jacqueline. Duidelijke opdrachten waardoor we weer naar elkaar toe groeien. Deze praktijk is zeker een aanrader !!"

Cheryl en Jisca, januari 2020


"We zitten middenin onze sessies en we zijn nu al enorm vooruitgegaan in onze relatie. Jacqueline is een aanrader !"

Nancy en Raymond, december 2019


"Het voelt veilig en vertrouwd. Jacqueline heeft veel mensenkennis en heeft aan een paar woorden genoeg. We gaan er met plezier en rust naar toe. Onze relatie is erg verbeterd"

Joke en Daniël, december 2019


"Erg fijne ervaring met de EFT therapie bij Jacqueline. Zij is erg geduldig, begripvol & onpartijdig. Ze rondt iedere sessie positief af en zorgt voor  de juiste balans" 

Kim en Dennis, november 2019

EFT - Relatietherapie (Emotionally Focused Therapy) biedt uitkomst
Neem direct contact op
© 2021 Praktijk voor relatietherapie SAMEN VERDER